PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 FYROM
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

wingchun
Почетен Член

Macedonia
7 Пораки

Posted - 30/03/2004 :  10:32:35  Прикажи го профилот  Испрати wingchun ICQ Порака  Одговори со Цитат
Abe decki, ne sum golem patriot, ama nema smisla koga na makedonski sajt (ili portal, nezavisno), se pojavuva imeto fyrom. Pobarajte pod Profil da vnesete od koja drzava ste vo drop down list-ata. Pogodete makedonija pod koe ime ke ja najdete.

Alex
Модератор

282 Пораки

Испратено - 30/03/2004 :  14:43:26  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ порака  Одговори со цитат
Потполно си во право wingchun. Но сепак ти излезе најголем патриот бидејќи ти ја примети прв грешката

Веќе нема да се појавува Fyro.

Поздрав
Александар Талев
На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03