PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Успешно се логиравте!
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Posted - 29/10/2003 :  17:56:56  Прикажи го профилот  Одговори со Цитат
Кога ќе кликнам на одјави се ја добивам пораката "Успешно се логиравте!", Исто како кога ќе се најавам ?

Поздрав,
Даниел

Alex
Модератор

282 Пораки

Испратено - 29/10/2003 :  18:32:57  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ порака  Одговори со цитат
Да, се повторува пораката и од login и од logout.

Потребно е администраторот да ја ажурира страницата.

Александар Талев


На почеток од страната

vanja
Администратор

4 Пораки

Испратено - 14/11/2003 :  14:33:52  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Сега е средено.Потпис тежок еден грам, автограм, автограм.
На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03