PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
 Preklopuvanje na termini za BackUp
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

dejanchoc
Почетен Член

Macedonia
11 Пораки

Posted - 01/10/2014 :  13:40:11  Прикажи го профилот  Click to see dejanchoc's MSN Messenger address  Испрати dejanchoc a Yahoo! Порака  Одговори со Цитат
Zdravo
Sakam da pravam backup na odredeni bazi od SQL vo dva razlicni termini.
Dosega uspesno se pravea backup_i na bazite na edna lokacija, vo odreden termin.
Sega sakam na istite bazi da napravam uste eden backup, megutoa na druga lokacija i vo drug termin.

Me interesira dali moze da se preklopuvaat terminite za backup....
...primer:
prv backup .... da pocne vo 01.00 .... trae 2 casa
vtor backup .... da pocne vo 02.00

Dali preklopuvanjeto na terminite moze da predizvika nesakani posledici...t.e. dalo voopsto ke se izvrsat backup_ite

Pozdrav,

Dejancho Cvetanovski

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Испратено - 02/10/2014 :  08:15:59  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Здраво,

Не би требало да има проблем, треба да се проба.

Поздрав,
Даниел
На почеток од страната

dejanchoc
Почетен Член

Macedonia
11 Пораки

Испратено - 03/10/2014 :  09:21:02  Прикажи го профилот  Притисни да ја видиш dejanchoc-овата MSN Messenger адреса  Испрати dejanchoc Yahoo! Порака  Одговори со цитат
Пробав, работи без проблем.
Само што го зголемив времето меѓу двата бекапа....засекоја евентуалија :-)
се изврши како што треба

./Дејан

Dejancho Cvetanovski
На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03