PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
 SQL Server 2014 RTM Download
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 08/04/2014 :  13:36:05  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Најнова верзија на SQL Server 2014 во конечна верзија на :

http://technet.microsoft.com/en-US/evalcenter/dn205290.aspx


Alex
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03