PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
 Особини и едиции на SQL Server 2014
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 24/01/2014 :  11:50:24  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
На линкот е листата на најчесто поставуваните прашања која верзија од SQL Server 2014 кои се својства ги има.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc645993%28v=sql.120%29.aspx

Alex
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03