PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
 SQL MAXDOP (Maximum Degree of Parallelism)
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 17/01/2014 :  13:03:38  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Korisen link za upotreba na povece procesori na nivo na edno query.

http://sqlperformance.blog.com/2013/12/16/sql-maxdop-maximum-degree-of-parallelism/?utm_source=linkedin&utm_medium=social&utm_content=3418906#!

Alex
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03