PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
 Finding User who ran DROP/DELETE/UPDATE/INSERT on
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 17/01/2014 :  10:40:14  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Mnogu korisen link za SQL Audit aktivnosti.

http://wikidba.wordpress.com/2013/12/30/finding-user-who-ran-dropdeleteupdateinsert-on-sql-server/?goback=.nmp_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*1#!


Alex
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03