PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft Analysis Services 2000/2005/2008/2008R2/2012
 Promena na postoecki podatoci na Analysis Services
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Andrea
Постар Јуниор Член

35 Пораки

Posted - 30/01/2007 :  11:19:15  Прикажи го профилот  Посети ја Andrea-овата Страна  Одговори со Цитат
Zdravo,

Poradi toa sto nemam prostor na disk , moram da gi migriram podatocite od AS 2000 sto se naogjaat na toj disk na nov, na istiot server.
Kako Analysis Manager-ot da go konfiguriram za da podatocite gi cita i zapisuva na noviot disk.

Pozdrav
Andrea

  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03