PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
 Orcas - Новото Visual Studio Preview
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 22/05/2006 :  12:16:17  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Полн назив на првична бета на новото Visual Studio e : Microsoft Visual Studio Code Name “Orcas” Language-Integrated Query, May 2006 Community Technology Preview

Линк на кој што може да се downloadira :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1e902c21-340c-4d13-9f04-70eb5e3dceea&displaylang=en

Поздрав
Александар
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03