PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
 .NET на LINUX (Mono-Project)
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

slake
Почетен Член

1 Пораки

Posted - 18/05/2006 :  14:33:54  Прикажи го профилот  Посети ја slake-овата Страна  Испрати slake ICQ Порака  Одговори со Цитат
Дали некој го видел Mono-Project на Linux?
Што мислите, кога ке има посериозна верзија?

Damjan
Почетен Член

Macedonia
2 Пораки

Испратено - 25/07/2007 :  14:32:21  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Многу е поубава од visual studio, но не баш стабилна.
DamjanDimitrioski@gmai.com mono developer.

На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03