PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите Форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
 Preklopuvanje na termini za BackUp

Забелешка: Мора да сте регистриран за да реплицирате.
За да се регистрирате, притиснете овде. Регистрацијата е Бесплатна!

Големина на екран:
Корисничко Име:
Лозинка:
Формат:
Формат: ЗдебеленоИталикПодвлеченоПрешкртано Порамни од левоПорамни оп срединаПорамни десно Хоризонтална линија Внеси HyperlinkДодади Email Додади КодДодади цитатДодади листа
   
Порака:

* HTML е исклучен
* Форум Код вклучен
Смајлови
Насмевка [:)] Голема насмевка [:D] Кул [8D] Црвени образи [:I]
Јазик [:P] Лош  [):] Намигнување [;)] Кловн  [:o)]
Црно око [B)] Црна осумка [8] Тага [:(] Срам [8)]
Шокиран [:0] Љут [:(!] Мртов [xx(] Поспан [|)]
Бакнежи [:X] Одобрува [^] Неодобрува [V] Прашалник [?]

  Кликни тука за да го ставиш потписот.
    

К Р И Т И К И     З А     Т Е М А Т А
dejanchoc Posted - 01/10/2014 : 13:40:11
Zdravo
Sakam da pravam backup na odredeni bazi od SQL vo dva razlicni termini.
Dosega uspesno se pravea backup_i na bazite na edna lokacija, vo odreden termin.
Sega sakam na istite bazi da napravam uste eden backup, megutoa na druga lokacija i vo drug termin.

Me interesira dali moze da se preklopuvaat terminite za backup....
...primer:
prv backup .... da pocne vo 01.00 .... trae 2 casa
vtor backup .... da pocne vo 02.00

Dali preklopuvanjeto na terminite moze da predizvika nesakani posledici...t.e. dalo voopsto ke se izvrsat backup_ite

Pozdrav,

Dejancho Cvetanovski
2   П О С Л Е Д Н И     П О Р А К И     (Најпрво најновите)
dejanchoc Испратено - 03/10/2014 : 09:21:02
Пробав, работи без проблем.
Само што го зголемив времето меѓу двата бекапа....засекоја евентуалија :-)
се изврши како што треба

./Дејан

Dejancho Cvetanovski
DanielJoskovski Испратено - 02/10/2014 : 08:15:59
Здраво,

Не би требало да има проблем, треба да се проба.

Поздрав,
Даниел

PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03